Her er en presentasjon av rytterne i Team KTM.

Lars Erik Granly style=Lars Erik Granly er en typisk "særping til jeg dør" og er stadig å se på Sarpsborg stadion for å heie frem Sarpsborg 08. Ikke vet vi hva han har gjort i Halden CK de siste årene. Uansett er vi glade for å ha han med i laget. Han er en skikkelig humørspreder som stort sett blir både sett og hørt.

Lars er ekstremt opptatt av å vinne tirsdagstreningene til Sarpsborg SK på landevei, og sesongens store mål er å være i toppform under hans egenregisserte treningsleir på Gran Canaria. Dette skal vi nå få endret på.

Årets mål blir maratonrittene i Norge med formtopp i juli/august!


Lars har en ekstrem vinnerskalle og er kjent for å kjøre til beina står rett ut. En som rett og slett ikke gir seg før det er HELT slutt. Han har flere gode/brukbare plasseringer å vise til på landeveissykkelen, samt en flott plassering i Norseman 2012.

Vi gleder oss til å se hva Lars kan prestere på sin fulldempede KTM-sykkel!


Bjørn Morten GjellebækBjørn Morten Gjellebæk - i sykkelmiljøet stort sett kjent som "gjellebekken". 

Bjørn har mye til felles med Obelix og mange mener han datt i den berømte gryta som liten gutt. Han har en enorm fysikk og ikke akkurat en A4-sykkelkropp. Med en matchvekt på 88kg skulle man tro at ritt med mange høydemeter ikke passer så bra, men det er nettopp her Bjørn har sin store styrke, og i mange sammenhenger parkerer han konkurrentene. Om du er så heldig å ligge bak han et stykke opp bakken, vil du skjønne dette med Obelix - muskler og vener ligger langt uttapå! En vis mann sa en gang: "Gjellebekken har ikke blodårer han vettu. Han har haveslangær nedover bena".

Han har som Lars, en forkjærlighet for Gran Canaria og elsker langturer i fjellene der nede. Favorittmåltidet er italiensk pizza og rødvin, og han kaster sjelden bort kalorier på frukt og grønt - det sparer han til god gjærbakst (han er på fornavn med de beste bakeriene i høyden på Gran Canaria)

Bjørn vil også denne sesongen satse på de store maratonrittene, men med fulldemper mellom beina skal du ikke se bort fra at du ser han på startstreken i ritt som både Skjebergrittet og Ultrabirken (det ryktes faktisk også heve/senkepinne!) Vi er stolte av å ha med Bjørn på laget og har store forventninger til nok en god sesong, selv om han ikke er blant de yngste i startfeltet. Han har rutinen, kraften, humøret og ikke minst vinnerinstinktet.

Sesongens x-files hos Bjørn; Blir det TransAlp 2017, og finner han en makker han kan bryne seg på?'


Joachim HaugJoachim Haug er født, oppvokst og muligens også unnfanget på Ise utenfor Sarpsborg. I utkantstrøket var det kanskje ikke så god tilgang på helsepersonell, for det er liten tvil om at mannen skulle hatt en del bokstaver i diagnosen. Det må skje noe her og NÅ!
Med så mye energi innabords passet det fint at Joachim ble hekta på sykling! Når det trenes skal det ofte tråkkes hardt og lenge, gjerne på et underlag som består av alt annet enn asfalt. Jo mer utfordrende terrenget er, desto bedre trives han. Det er kanskje nettopp derfor han har sine beste resultater i ritt med høy andel terreng. Treningsturene går alltid på sti, gjerne i Torsnes sammen med Markus.
Før denne sesongen har Joachim gjort om vaskerommet til treningsstudio. Kvalitetsøkter på rulla sammen med Markus har mest sannsynlig skapt store fuktskader i rommet, men betalingen kan være økt terkselwatt og mer trøkk i beina. Vi krysser fingrene.
Han har som Bjørn en stor lidenskap for gjærbakst, og konkurransen om å lage de beste kanelbollene er stor og ennå ikke avgjort. Det kommer muligens en blindtest i løpet av sesongen, hvor vi håper flere av dere stiller opp for prøvesmaking.
Han blir helt sikkert å finne på startstreken i Terrengsykkelrittet, NM rundbane, Skjebergrittet, Ultrabirken og noen flere, men sesongens store mål er å utvide listen med KOM på Strava, samt forsvare de han allerede har. La oss bare håpe han ikke skader seg i forsøket på å forsvare KOMen i rundebaneløypa på Begby.
For den er viktig!

Markus Eid MellegaardFjerde og siste rytter ut i årets Team KTM er unge, lovende Markus Eid Mellegård. Bjørn er Obelix, men her har vi med oss Asterix - liten og lett, men full av kraft!

Markus ble bitt av sykkelbasillen på sykkelskolen til Sarpsborg SK i regi av Øystein Lægreid. Han har siden den gang tilbrakt utallige timer på sykkelsetet. Han har gått sykkellinjen på Wang Toppidrett og kjørt to sesonger på Sepura MTB. Markus har flere topplasseringer i ritt i Norge og han vant Norgescup maraton som junior. Det var et av høydepunktene i karrieren.

Styrkene til Markus er blant annet meget god teknikk, uredd og en fantastisk treningsiver. I motsetning til de tre andre, er Markus svært dårlig på å drikke rødvin og kaffe - ikke en skikkelig syklist verdig der altså;-)

Målsetning for årets sesong er å ta ytterligere steg fra fjoråret, og å hevde seg i de store maratonrittene, samt få en god plassering sammenlagt i Norgescup maraton.

Vi er svært glade for å ha Markus med på laget, og vi skal gjøre vårt ytterste for å bidra til at han får en god sesong. Joachim har allerede startet ved å la han, minimum to ganger i uken, legge igjen store mengder fukt, på et allerede fuktskadet vaskerom. Men det kan se ut som det har god effekt. Tester gjort hittil i år viser fremgang og høyere terskelwatt - dette lover godt.

Vi ønsker Markus velkommen på laget!