LANG ERFARING

Tempos dedikerte team deler mer enn 25 års erfaring med et verdensomspennende nettverk, og har Asia som vårt viktigste sourching område.

Våre kontorer i Asia gir oss fordelen av å være alltid nær der det skjer. Vår hovedproduksjon foregår i Kina, Taiwan, Indonesia og Sri Lanka.
Vi dekker alle områder fra idé til ferdig produkt, og er en pålitelig, langvarig partner for ledende sportskjeder i Nord-Europa, og driver også konsulentarbeid for flere ledende merker.

PRODUKSJON OG LOGISTIKK

Martinsen International har gjennom morselskapet AS Opal jobbet aktivt for å fremme handel med Østen siden 1934. Det er etablert kontorer i Malaysia, Kina, Vietnam og India for å styrke kommunikasjon og kvalitet gjennom prosessen. Kontorene betjener hvert sitt omkringliggende område, og sørger for at produksjon og logistikk fungerer til kundens tilfredsstillelse.

Kontorenes oppgave er hovedsaklig kvalitetskontroll og ivaretakelse av partenes interesser gjennom hele handelen. Dette kan være alt fra å finne riktig produsent av et produkt, til gjennomføring av produksjon, og videre til forsendelse og oppfølging. Dette er krevende oppgaver hvor det settes krav til erfaring, rutiner og kunnskap.

Martinsen International har som målsetting å være et pålitelig, foretrukket mellomledd som sikrer kvaliteten gjennom hele prosessen.

Les mer om Martinsen International/AS Opal her.

Vi drar nytte av Dalema Gruppens store nordiske lagrings- og distribusjonsnettverk.

Tempo er medlem av Dalema Gruppen – www.dalema.no
Kontakt oss: Tempo AS, Torvlia 14, 1739 Borgenhaugen
E-post: post@tempoas.no
Telefon: +47 69 10 05 70
www.tempoas.no